30 dages returret | ✔️ Uden abonnement

🚚 1-2 Hverdage | ✔️ Prisgaranti

🚛 Fri fragt 499,- | 🕒 Besvarelse 24 timer

AJAX Alarm

Leder du efter et smart alarmsystem til din lejlighed, dit rækkehus, sommerhus, virksomhed eller noget helt tredje? Hos CA Sikring finder du et udvalg af Ajax alarmer og alarmpakker, der giver dig en optimal sikring af din bolig eller virksomhed, så du kan føle dig helt tryg. Uanset dine behov og krav til alarmsystemet er en Ajax alarm et sikkert og pålideligt valg.

Øg sikkerheden med en Ajax alarm

Ajax alarmsystemet er et trådløst system, der nemt og enkelt sikrer ultimativ beskyttelse af både hjem og virksomhed. Disse alarmer er smarte, hurtige og pålidelige, og de reagerer kun på reelle bevægelser, så du minimerer falske alarmer. I stedet modtager du via et Ajax alarmsystem besked enten i app’en eller på SMS og opkald, hvis der skulle være ubudne gæster eller andet på færde, som kræver din opmærksomhed. Bemærk at det kræver et simkort at få besked via SMS og opkald.

Med et Ajax alarmsystem har du både mulighed for at vælge et enkeltstående produkt såvel som skræddersyede alarmpakker, der tilpasses netop dit hjem. Med Ajax får du et professionelt alarmsystem, der både giver tryghed og en høj sikkerhed i og omkring din bolig eller virksomhed. Samtidig får du med Ajax også en brugervenlig alarm, der er nem at betjene og arbejde med. En Ajax alarm kan nemlig nemt administreres fra din mobilenhed, hvor du også har mulighed for at til- og frakoble de forskellige enheder i dit Ajax alarmsystem. Og for at sikre den helt rette løsning til dit hjem finder du hos CA Sikring forskellige alarmpakker, der indeholder de vigtigste produkter til at højne sikkerheden i din bolig.

En Ajax alarm er både nem og simpel at installere, da du hverken behøver at trække ledninger eller sørge for strøm til andet end systemets central. For at tilslutte dit nye Ajax alarmsystem skal du blot scanne QR-koden på dine enheder inde i app’en, og så er din nye Ajax alarm oppe at køre.

Udvid dit alarmsystem med Ajax alarmpakker

Det smarte ved et Ajax alarmsystem er blandt andet, at du har mulighed for løbende at udvide dit system efter behov. Skulle der pludselig opstå behov for ekstra dele eller noget andet tilbehør til din Ajax alarm eller din valgte alarmpakke, så er det nemt at tilføje de enheder eller dele, som du mangler. Og du kan nemt koble de nye enheder op på dit eksisterende Ajax alarmsystem via app’en. Med en Ajax hub 2 kan du tilkoble 99 enheder, mens du med Ajax hub 2 plus kan tilkoble helt op til 199 enheder – nemmere bliver det ikke.

Du vælger helt selv, hvilke komponenter din alarmpakke skal bestå af, så du er sikker på den rette løsning til dit hus eller din virksomhed. I udvalget hos CA Sikring kan du således vælge, hvilke enheder dit system skal bestå af, sådan så du får den optimale sikkerhed til lige netop dig. Vi har sammensat en række alarmpakker, der passer til de fleste, så du nemt og hurtigt kan finde den alarmpakke, der passer til dig. Er du i tvivl om valget af alarmpakke, står vi naturligvis også klar med gode råd og kompetent vejledning i forbindelse. Så er du sikker på at få valgt den helt rigtige løsning, når du køber din Ajax alarm.

Bestil din Ajax alarm hos CA Sikring

Hvis en Ajax alarm lyder som noget for dig, så finder du her på siden vores udvalg af deres kvalitetsalarmer, systemer og alarmpakker. Skulle du have spørgsmål til vores alarmpakker eller brug for hjælp til at finde det helt rette alarmsystem til dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten 30 66 69 25 eller på info@ca-sikring.dk