Få et skræddersyet tilbud på alarm

Udfyld formularen og få et skræddersyet tilbud på en alarm eller et alarmsystem. Du modtager prisen på dit alarmsystem inden for 24 timer. 

  Step 1: Hvilken type bolig har du?

  Step 2: Hvordan er din bolig indrettet?

  Step 3: Hvor mange døre har du, som tyven kan komme ind ad?

  Step 4: Hvor mange vinduer har du, der kan åbnes?

  Step 5: Har du kæledyr i hjemmet?

  Step 6: Hvad vil du sikres mod?

  Step 7: Skal vi installere dit alarmsystem?

  Step 8: Kontaktoplysninger
  Få et tilbud på en alarm 

  Med udgangspunkt i dine svar fra formularen, laver vi et tilbud på en alarm til dig. Vi giver dig et tilbud baseret på dine specifikke behov og krav. Med et alarmsystem kan du have ro i sindet i visheden om, at dit hjem er sikkert og trygt.  

   

  Få en skræddersyet pris på et alarmsystem 

  Hvis du ønsker et præcist tilbud på et alarmsystem, bedes du udfylde vores formular. Med udgangspunkt i dine behov skræddersyer vi en pris på et alarmsystem, der passer til dit hjem.  

  Vi tilpasser alarmsystemet, så det passer lige præcis til dit hjem og dine ønsker, så du kan få den bedste sikkerhed og føle dig tryg i eget hjem. På den måde kan du være sikker på, at du får den bedst mulige pris for det sikkerhedsniveau, som du har brug for. Med vores skræddersyede priser på alarmsystemer, kan du være sikker på at få mest værdi for penge.  

   

  Sådan beregner vi din alarm pris: 

  Hos CA Sikring giver vi dig ikke bare en standardpris på et alarmsystem til hjemmet. Vi mener, at hvert hjem er unikt og fortjener en skræddersyet løsning. Derfor varierer prisen på din alarm også alt efter dine behov. Vi giver dig ikke blot en standardpris, men behandler hver forespørgsel individuelt.  Derfor kan vi heller ikke give dig en standardpris, medmindre du benytter dig af en af vores alarmpakker.  

  Vi beregner din alarm pris ud fra en række personlige parametre, såsom type af bolig, indretning af boligen, antal døre og vinduer, og om du har kæledyr eller ej. Ganske enkelt beregner vi din alarm pris ud fra de informationer, du giver os om din bolig og dine behov. Og hvis du har særlige krav, skal du blot give os besked. Så sørger vi for at tage dem med i vores beregning, når vi beregner din alarm pris. 

   

  Jeg ønsker et alarm tilbud – hvad gør jeg? 

  Hvis du ønsker at få et skræddersyet tilbud på en alarm, kan du vælge at udfylde formularen her på siden. Det giver os mulighed for at behandle din forespørgsel og giver os tid til at sætte os ind i din boligsituation og dine behov.  

  Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 30 66 69 25. Så tager vi en snak om, hvordan vi hjælper dig med at få en tryg og sikker hverdag.  

  2 3