Alarmer

Har du spørgsmål?

Vi besvarer inden for 24 timer

Fri fragt ved køb over 399,-

Til GLS Pakkeshop

Hjælp til installation

Vi kører også ud

Alarmer

Er du på udkig efter en alarm hjem til boligen eller til din virksomhed? Så er du kommet til den helt rigtige. Hos CA Sikring finder du nemlig et stort udvalg af alarmer, alle fra alarm mærket Ajax, der hjælper dig med at optimere på sikkerheden i og omkring din bolig eller dit firma. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med at finde den rette alarm til dit behov.

 

Alarmer til ethvert behov

Hos CA Sikring tilbyder vi et væld af forskellige alarmer, så vi derved kan tilbyde noget til ethvert behov, du måtte have. Derfor finder du både tyverialarmer, alarmer med kamera såvel som komplette alarmsystemer. Uanset om du søger en alarm til privat brug eller til erhverv, har vi en alarm, der imødekommer dine ønsker. Fælles for alle vores alarmer er den høje kvalitet og brugervenligheden, så du nemt selv kan installere dit nye alarmsystem uden problemer. Med vores alarmer er du sikret et alarmsystem, der fungerer, og som er med til at højne sikkerheden og tryghedsfølelsen.

Vi tilbyder alarmer uden abonnement, hvilket er perfekt, hvis du søger en komplet løsning, der ikke kræver løbende betaling. Hos os køber og ejer du nemlig selv din alarm, så du slipper for yderligere omkostninger eller andet i forbindelse med din nye alarm. Med vores alarmer uden abonnement behøver du således hverken betale månedlig leje eller gebyrer. Vores sortiment af alarmer uden abonnement består desuden af forskellige alarmpakker, der består af de vigtigste komponenter for en optimal beskyttelse. Her kan du også frit vælge, hvilken type alarmer der skal være tale om, samt hvilke dele du ønsker, systemet skal bestå af. Måske du ønsker kamera, røgalarmer eller noget helt tredje. Uanset dit behov så har vi alarmer, der passer til enhver bolig og ikke mindst ethvert behov. Du kan være helt tryg ved at vælge en alarm fra CA Sikring.

Vores alarmer er trådløse, hvilket betyder, at du slipper for besværlige kabler og i stedet får en let installation, som du nemt selv kan klare. Installationen af alarmen kræver en smartphone. Det smarte ved vores alarmer er, at de kan kobles op via en app, der giver dig mulighed for at styre alarmen efter behov og selv på afstand. Du kan dog også sagtens betjene alarmen uden app’en. Hos CA Sikring har vi specialiseret os i alarmer, og det betyder, at vi også står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har kompetencerne og erfaringen til at sikre dig en optimal løsning, og vi sørger altid for at tilpasse vores alarmer specifikt til den enkelte bolig såvel som dine specifikke behov. På den måde kan vi bedst muligt give dig den størst mulige tryghed og sikkerhed.

 

Hør mere om vores alarmer og alarm priser

Vores priser på alarmer er faste, men den samlede pris på dit alarm system varierer efter behov og antallet af enheder, du har brug for. Ligesom prisen også afhænger af den valgte alarm. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores alarm priser, hvis en alarm lyder som noget for dig. Du er ligeledes også velkommen til at skrive til os på [email protected] eller til at ringe til os på 30 66 69 25 for at høre mere dine muligheder.

Hvad er forskellen på Hub 1, 2 eller plus? Hvordan monterer jeg sensorer korrekt?

Kurv
  • Ingen vare i kurven.
2 3