30 dages returret | ✔️ Uden abonnement

🚚 1-2 Hverdage | ✔️ Prisgaranti

🚛 Fri fragt 499,- | 🕒 Besvarelse 24 timer

Privatalarmer

Vil du gerne skabe en tryg og sikker base derhjemme? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores privatalarmer uden abonnement. Med alarmer til private hjem kan du øge trygheden i dit hjem, både når du ikke er hjemme, men også når du er hjemme og gerne vil skabe ekstra sikkerhed f.eks. om natten. Ligeledes er en privat alarm også med til at sikre dit hjem langt bedre mod indbrud. Det kan derfor godt betale sig at investere i et alarmsystem til private, og det kan vi heldigvis hjælpe med hos CA Sikring.

Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold: 
 • 1 x HUB 2
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dørkontakter
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 2 x Fireprotect 2
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.
Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold: 
 • 1 x HUB 2
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 2 x Motioncam
 • 10 x Dørkontakt
 • 3 x Fjernbetjening
 • 2 x Fireprotect 2
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.
Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold:
 • 1 x HUB 2 Plus 4G
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dør & Vinduesalarmer med vibration og tilt detektering
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 3 x Røgalarm Plus med Kulilte måler
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
  Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

Privatalarmer til boligen – alarmsystemer til private

Hos CA Sikring har vi mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den rette alarm til dit private hjem, som matcher dine behov og ønsker. Derfor finder du også et stort udvalg af alarmsystemer til private i vores sortiment, da vi derved kan tilbyde noget for enhver type bolig. Uanset hvilken privat alarm, du kigger på hos os, kan du være sikker på en alarm af høj kvalitet, der hjælper med at sikre trygheden og øge sikkerheden i dit hjem, så du kan føle dig bedst muligt beskyttet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning i forbindelse med alarmer til private hjem.

Vores primære mål er at sikre en høj grad af sikring af din private bolig. Vores privatalarmer er udstyret med avancerede sensorer og detektorer, der registrerer og rapporterer potentielle indbrud, brande eller andre nødsituationer. Vi forstår vigtigheden af tidlig advarsel, og derfor er vores alarmsystemer designet til at reagere øjeblikkeligt og udløse en alarm, når der opdages en trussel. Denne hurtige reaktion hjælper med at afskrække indbrudstyve og giver dig og din familie den nødvendige tid til at tage de rette forholdsregler.

Hvorfor skal du overveje at investere i en privatalarm?

Mange familier har efterhånden fået installeret en alarm i deres private bolig. Det skyldes behovet for tryghed og sikkerhed. Og der er da også flere gode grunde til at overveje at investere i en privatalarm til dit hjem. En privatalarm giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved at beskytte dig mod potentielle indbrud og sikkerhedstrusler. Her er nogle af de vigtigste grunde til at overveje en privatalarm:

Indbrudssikring:

En privatalarm er en effektiv måde at beskytte dit hjem mod indbrud. Alarmen vil blive aktiveret, hvis nogen forsøger at bryde ind i dit hjem, hvilket kan afskrække indbrudstyve og øge sikkerheden markant.

Hurtig repons på din telefon:

Din privatalarm fra os er tilknyttet til telefon. Du vil derfor modtage en advarsel så snart alarmen går i privaten. Det iver dig mulighed for at reagere hurtigt.

Beskyttelse af dig og din familie:

En privatalarm giver ikke kun fysisk beskyttelse, men skaber også en følelse af tryghed for din familie. Du kan være sikker på, at dit hjem og dine kære er beskyttet, selv når du ikke er til stede.

Forebyggende virkning:

Synlige privatalarmer kan have en afskrækkende virkning på potentielle indbrudstyve. Når de ser, at dit hjem er beskyttet af en alarm, er de mere tilbøjelige til at vælge et andet mål.

Forsikringsfordele:

Flere og flere forsikringsselskaber tilbyder lavere forsikringspræmier for boligejere, der en alarm installeret i privaten. Ved at investere i en privatalarm kan du derfor være heldig at spare penge på dine forsikringer.

Hvad koster en alarm til private hjem?

Prisen på en privatalarm varierer, da det afhænger af dit behov. Der kan være stor forskel på behovet hos den enkelte husstand, og vi kan derfor ikke give dig én pris. Vi kan dog give dig en ca. Pris på en privatalarm. Tager du et kig på vores pakker med alarmer til private hjem kan du få en idé om, hvad det kan koste for dig.

Vore primære mål er at finde den løsninger, der bedst sikrer dit private hjem og din familie. Derfor tilpasser vi hjertens gerne privatalarmen specifikt til jeres behov. Gør vi det, er det derfor misvisende at oplyse jer en standardpris.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et skræddersyet tilbud på en alarm. Så guider vi dig i valget af privatalarm.

Vi tilbyder pakkeløsninger på alarmer til private boliger

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige alarm til dit private hjem. Derfor har vi sammensat nogle pakkeløsninger på privatalarmer, så processen bliver langt mere overskuelig og meget nemmere for dig. Vores pakker på alarmer til private boliger er tilpasset forskellige hustørrelser og budgetter, så du burde kunne finde en pakke, der passer til dit hjem. Hvis du alligevel ikke synes at kunne finde en pakkeløsning, der passer til dine behov, sammensætter vi gerne en unik pakke med en privatalarm til dig. På den måde er du garanteret at få den helt rigtige løsning. Vi har blot brug for, at du fortæller os, hvad dine ønsker og behov er.

Privatalarmer uden abonnement

Hos CA Sikring tilbyder vi privatalarmer uden abonnement. Det betyder, at du slipper for løbende at skulle betale for din alarm, men i stedet får en løsning, hvor du kun behøver betale én gang. Hos CA Sikring ejer du selv din alarm og behøver ikke tænke på yderligere omkostninger. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig med privatalarmer.

Med en privatalarm uden abonnement, kan du få installeret et alarmsystem i din private bolig uden at skulle tegne et månedligt eller årligt abonnement. Du bliver kun opkrævet et engangsbeløb for installationen, og derefter kan du bruge dit alarmsystem så længe du vil. Det er meget mere bekvemt end at skulle betale et løbende abonnement, og det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om ekstra gebyrer. Vi sælger kun alarmer til private boliger af højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at du får en privatalarm, der er sikker og nemt at bruge.

Fordele ved privatalarmer uden abonnement

Der er mange fordele ved at have en privat alarm uden abonnement. Først og fremmest er det meget billigere at have en privatalarm uden abonnement end at have en alarm med abonnement. Du betaler kun for alarmen til dit private hjem og slipper for at betale yderligere gebyrer. Dette kan spare dig en betydelig sum penge over tid, især hvis du ikke har brug for alle de funktioner, der følger med et traditionelt abonnementsbaseret alarmsystem. Derudover kræver private alarmer uden abonnement ikke en kontrakt, så de kan være mere fleksible for folk, der flytter ofte, eller som ønsker friheden til at opsige deres service når som helst.

Med en privatalarm uden abonnement har du selv fuld kontrol over din alarm og sikkerheden. Den måske største fordel er den fleksibilitet, som det giver. Du kan selv vælge, hvornår din private alarm er slået til og fra i din private bolig, ligesom du også selv kan tilpasse udstyret løbende. Denne fleksibilitet kan være meget fordelagtig, hvis dine sikkerhedsbehov i dit private hjem ændrer sig med tiden.

Derfor skal du vælge et alarmsystem til private fra CA Sikring:

Når det kommer til at beskytte dit hjem og din families sikkerhed, er det afgørende at vælge et alarmsystem af høj kvalitet. Hos CA Sikring tilbyder vi professionelle alarmsystemer til private, der er designet til at opfylde de højeste standarder for sikkerhed og pålidelighed. Du får:

 • Professionelle privatalarmer af høj kvalitet
 • Styring via app
 • Trådløst system
 • Høj sikring af din private bolig
 • 100% ejerskab over systemet
 • Fuld kontrol over din private alarm

En af fordelene ved vores privatalarmer er muligheden for styring via en brugervenlig app. Dette giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dit alarmsystem i privaten, uanset hvor du befinder dig. Ved blot at bruge din smartphone kan du nemt aktivere, deaktivere eller overvåge din privatalarm på afstand. Denne fleksibilitet og bekvemmelighed sikrer, at du altid er i stand til at følge med i, hvad der sker hjemme i privaten.

En ekstra fordel ved at vælge et alarmsystem til private fra CA Sikring er, at du ejer systemet 100% selv. Dette betyder, at du ikke er bundet af langsigtede kontrakter eller abonnementer, der kan være dyre og begrænse din fleksibilitet. Du har fuld kontrol over dit alarmsystem og kan tilpasse det efter dine specifikke behov og præferencer.

Trådløs alarm til private hjem

CA Sikring tilbyder kun trådløse alarmer til private hjem, der giver dig en effektiv og praktisk måde at sikre dit hjem på. Med vores trådløse alarmsystemer til private hjem kan du nyde alle fordelene ved avanceret sikkerhed uden besværet med kabler og kompleks installation.

Med vores trådløse privatalarmer kan du trygt beskytte dit private hjem mod potentielle indbrudstyve. Vi tilbyder en bred vifte af trådløse alarmsystemer og tilpasser dem til dine specifikke behov og ønsker. Vores systemer er nemme at installere og bruge. Du kan selv installere din privatalarm, men du kan selvfølgelig også få hjælp til installation og support af os.

Vi forstår, at dit hjem er dit fristed, og derfor er vores trådløse alarmer til private hjem, designet til at være diskrete og æstetisk tiltalende. De integreres ubesværet i din boligindretning, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Kompetent rådgivning i forbindelse med privatalarmer

Når du vælger CA Sikring som din samarbejdspartner i forbindelse med købet af en privatalarm, kan du være sikker på kompetent rådgivning og vejledning. Det er vigtigt for os at finde den helt rette løsning til netop dig og dit hjem. Derfor tilbyder vi også at tilpasse vores privatalarmer og løsninger til den enkelte kunde, så du kan få den mest optimale løsning, der sikrer din tryghed. Det betyder også, at du har mulighed for frit at vælge, hvilke dele din privatalarm skal have, og hvilke funktioner du ønsker.

Så hvis du er på udkig efter privatalarmer til dit hjem, kan du med fordel lade CA Sikring hjælpe dig med den rette løsning. Du kan altid kontakte os på 30 66 69 25 eller på info@ca-sikring.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.