30 dages returret | ✔️ Uden abonnement

🚚 1-2 Hverdage | ✔️ Prisgaranti

🚛 Fri fragt 499,- | 🕒 Besvarelse 24 timer

Alarm til lejlighed

Vil du gerne sikre din lejlighed mod ubudne gæster, kan du med fordel tage et kig her på siden, hvor du finder vores varierede udvalg af alarmer til lejligheder. Uanset dit behov og dine ønsker til dit nye trådløse alarmsystem, kan du være sikker på, at vi har en alarm til lejlighed, som også passer til netop dig og din lejlighed. Vi står også klar til at rådgive og vejlede dig, så du er sikker på at få bestilt den rette alarm til din lejlighed. Alt sammen uden abonnement og ekstra gebyrer.

Ajax Alarm Lejlighedspakke

Denne pakke indeholder følgende: 
  • 1 x HUB 2 
  • 1 x Indendørs Sirene
  • 2 x Motioncam
  • 5 x Dørkontakt
  • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
  • 2 x Fireprotect 2
  • 1 x Simkort
  • 5 x Alarm Mærker
Pakken er sammensat så det passer til en gennemsnitlig lejlighed. Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

DKK 7.999,00

Med en alarm til lejlighed sikrer du din bolig mod indbrud 

Selvom flere tror, at det sjældent er i lejligheder, der begås indbrud, så sker det dog alligevel. Især i lejlighedskomplekser, hvor opgangen er frit tilgængelig for alle og ikke kun beboerne. Uanset om dette er tilfældet eller ej, vil det kun være en god ide at få installeret en alarm i lejligheden. Med en alarm til lejlighed kan du sove trygt om natten, velvidende at både du og din lejlighed er i sikre hænder. Det praktiske ved en alarm til lejlighed er også, at den har en ret stor præventiv effekt, da alene frygten for at blive opdaget af naboer m.m. holder langt de fleste tyve og andre uvelkomne gæster væk. 

I mange tilfælde er det ofte stuelejligheder, der udsættes for indbrud, men uanset om du bor i stuen eller på femte sal, kan det være en god ide med en alarm til lejlighed. Ikke kun for at forebygge og beskytte mod indbrud, men også for at øge følelsen af sikkerhed og sikre, at du kan føle dig tryg i eget hjem. Hos CA Sikring står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde den alarm, som passer til dig og din lejlighed, så du er sikker på den helt rette løsning. 

 

Vi tilbyder en pakkeløsning på alarm til lejlighed

Hvis du er på udkig efter en alarm til din lejlighed, er vores pakke med alarmer til lejligheden den perfekte løsning. Vores pakke indeholder alt, hvad du har brug for, for at holde din lejlighed sikker, herunder et kontrolpanel, dør- og vinduessensorer og en bevægelsesdetektor.

Vores alarmpakke til lejlighed er sammensat, så den passer til en gennemsnitlig lejlighed. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den vil passe til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores pakke med alarmer til lejlighed, men vi kan også hjælpe dig med at sammensætte din egen unikke pakke.

 

Få en alarm til lejlighed 

Hos CA Sikring finder du et varieret udvalg af alarmer til lejligheder, og vi har helt sikkert også en, der passer til dig. Hvad end du søger en trådløs alarm i lejligheden, en med kamera, eller du ønsker et komplet system, så er det muligt hos os. Uanset dit valg får du hos os altid en alarm til lejlighed uden abonnement. Det betyder kort og godt, at du slipper for løbende betaling og ekstra gebyrer og omkostninger, selv efter du har betalt for din alarm. Kunne du godt tænke dig en billigere og omkostningsfri løsning, kan du derfor med fordel vælge en alarm til lejlighed uden abonnement. 

Med en alarm til lejlighed fra CA Sikring er du samtidig sikret en gennemtestet og kvalitetssikker løsning, hvor både brugervenlighed og sikkerhed er i top. Vi har sørget for, at du nemt selv kan installere din nye alarm og hurtigt tage den i brug, så du kan føle dig tryg. Og vælger du en trådløs alarm til lejlighed, kan du nemt slå alarmen til og fra uanset din placering, så din bolig er beskyttet, både når du er afsted og hjemme. Vores alarmpakke til lejlighed passer til de fleste lejligheder, så du kan være sikker på at få en løsning, der passer til dig og din lejlighed. Skulle du – mod forventning – have brug for en anden løsning, kan vi skræddersy en løsning til dig og din lejlighed.  

Skal vi også hjælpe dig med en alarm til lejlighed uden abonnement? Så kontakt os endelig på info@ca-sikring.dk eller på 30 66 69 25.