Alarm Systemer

Har du spørgsmål?

Vi besvarer inden for 24 timer

Fri fragt ved køb over 399,-

Til GLS Pakkeshop

Hjælp til installation

Vi kører også ud

Alarm system

Hvis du gerne vil beskytte dit hjem bedst muligt, så kan du med fordel tage et kig på et alarm system her hos CA Sikring. Et alarm system kan være med til at give en øget tryghed i hverdagen, og derfor har du hos os mulighed for at finde lige præcis det alarmsystem til privat brug, som passer til netop dine behov. Vi tilbyder et væld af muligheder, hvorfor du både finder alarmsystem med kamera såvel som modeller uden. Uanset dine behov hjælper vi dig med at finde det rette alarm system til dit hjem.

 

Alarmsystemer sikrer dit hjem

Et alarmsystem er en god måde at sikre dit hjem eller din virksomhed på. Der findes mange forskellige typer alarmsystemer, så det er vigtigt at vælge et, der passer bedst til dine behov.

Vi har et bredt udvalg af alarmsystemer, der passer til ethvert behov, og vi har sammensat nogle pakker, der passer til de fleste budgetter og boligtyper. Vi har også et udvalg af tilbehør og reservedele til alarmsystemer, så du kan skræddersy dit alarmsystem til dine specifikke behov. Skulle du – mod forventning – ikke finde et alarmsystem, der passer til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning, så du får et alarmsystem tilpasset dine behov.

 

Alarm system til privat

Når det kommer til sikkerheden i eget hjem og følelsen af at være tryg inden for hjemmets fire vægge, er et alarm system et rigtig godt valg. Et alarm system kan nemlig være med til at sikre en ro og tryghed, da de hjælper til at sikre dit hjem mod ubudne gæster og tyveri. Behov for og krav til alarm systemer varierer naturligvis fra hjem til hjem, og derfor er det også vigtigt for os hos CA Sikring at få fundet den helt rette løsning til lige netop din familie. Af den grund sørger vi altid for, at dit valg af alarmsystem til privat skræddersyes til dit hjem og dine ønsker, så du er sikker på den helt rigtige løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig.

Hos CA Sikring finder du derfor forskellige løsninger inden for alarm systemer, så du kan være helt sikker på også at finde et system, der imødekommer dine ønsker og krav. Fælles for alle alarm systemer er, at de sørger for, at sikkerheden er helt i top. Hvad end du søger alarmsystem til privat eller erhverv, så har vi et system, der passer til dit behov.

 

Alarmsystemer med kamera

Af alarmsystem til privat tilbyder vi blandt andet et smart alarmsystem med kamera, som sikrer dig en øget sikkerhed i dit hjem. Et alarmsystem med kamera giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis alarmen sættes i gang. Her modtager du billeder af, hvem der har sat alarmen i gang, hvilket også gør det nemmere for dig at tage stilling til, hvilken handling der skal foretages, hvis alarmen går.

Et alarmsystem med et kamera har mange fordele i forhold til et traditionelt alarmsystem. Et kamera kan give en visuel bekræftelse af, at der er en ubuden gæst til stede, hvilket kan hjælpe politiet med at identificere og pågribe gerningsmanden. Et alarmsystem med kamera kan også afskrække potentielle indbrudstyve fra overhovedet at forsøge et indbrud. Alarmsystemer med kameraer giver også den ekstra fordel, at du kan overvåge aktiviteten i dit hjem, selv når du ikke er der. At investere i et kameraalarmsystem er derfor en klog beslutning for enhver husejer eller virksomhedsejer, der ønsker at forbedre sin sikkerhed. Hos os kan du købe alarmsystemer med kameraer af høj kvalitet.

 

Trådløst alarmsystem

Alle vores alarm systemer er trådløse, hvilket gør installationen af dit alarmsystem både nemmere og pænere. Alarm systemet kobles op via en app, hvorfra du kan styre alarmen.

Der er mange fordele ved at investere i et trådløst alarmsystem. Trådløse alarmsystemer er også mere praktiske end kablede systemer, da de kan installeres uden at skulle bore huller eller føre ledninger gennem din ejendom.

Vores trådløse alarmsystemer tilbyder en række forskellige funktioner, som kan være til gavn for dig og din familie eller virksomhed. Med vores systemer kan du vælge mellem en række sensorer og detektorer for at tilpasse din beskyttelse. Du kan også tilføje yderligere funktioner, f.eks. panikknapper og fjernovervågning, for at skabe en virkelig tilpasset sikkerhedsløsning. Vores trådløse alarmsystemer er også nemme at installere og kræver ingen specialviden eller specialværktøj.

 

Skal vi hjælpe med alarm system?

Hvad end du søger alarmsystem til private hjem, et alarmsystem med kamera eller en helt tredje løsning i forbindelse med alarm system, så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer til dit hjem. Det gør vi gennem en tæt dialog med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker til systemet. Gennem kompetent rådgivning og sparring finder vi sammen frem til det alarm system, der bedst matcher dine behov. Så du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder på enten info@ca-sikring.dk eller på telefon 30 66 69 25. Sammen finder vi det alarm system, der sikrer din tryghed.

Hvad er forskellen på Hub 1, 2 eller plus? Hvordan monterer jeg sensorer korrekt?

2 3