Tyverialarm

Har du spørgsmål?

Vi besvarer inden for 24 timer

Fri fragt ved køb over 299,-

Til GLS Pakkeshop

Hjælp til installation

Vi kører også ud

Tyverialarmer

Hvis du gerne vil sikre dit hjem bedst muligt mod tyveri, kan du med fordel få monteret en tyverialarm i din bolig. I dag findes der et væld af måder, hvorpå du kan beskytte dit hjem mod ubudne gæster, og en af de mest effektive løsninger er tyverialarmer. Hos CA Sikring er vi eksperter i tyverialarmer, og vi tilbyder en lang række muligheder, så du kan være sikker på at finde den helt rette tyverialarm til privat.

Ajax Alarm Hus Pakke 1

Denne pakke indeholder følgende: 

 • 1 x HUB 2 
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dørkontakter
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 2 x Røgalarm
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker

Pakken er sammensat så det passer til et standard 1 families hus på mellem 130-200 kvadratmeter, alt efter antal åbninger og rum.

Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

kr. 13.499,00

Ryd

Ajax Alarm Hus Pakke 2

Denne pakke indeholder følgende: 

 • 1 x HUB 2 
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 2 x Motioncam
 • 10 x Dørkontakt
 • 3 x Fjernbejtning
 • 2 x Røgalarm
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker

Pakken er sammensat så det passer til et standard 1 families hus på mellem 140-200 kvadratmeter, alt efter antal åbninger og rum.

Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

kr. 11.499,00

Ryd

Ajax Alarm Hus Pakke Plus

Denne pakke indeholder følgende: 

 • 1 x HUB 2 Plus 4G
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dørkontakter med vibration og tilt detektering
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 3 x Røgalarm Plus med Kulilte måler
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker

Pakken er sammensat så det passer til et standard 1 families hus på mellem 140-200 kvadratmeter, alt efter antal åbninger og rum.

Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

kr. 16.999,00

Ryd

Mindsk risikoen for indbrud med tyverialarmer

Der bliver hvert år begået en del indbrud i private hjem. I 2020 blev der anmeldt 17.529 indbrud, og selvom tyverialarmer ikke forhindrer adgangen til din bolig, så kan du med en tyverialarm til privat alligevel mindske risikoen for, at der sker indbrud i dit hjem. Det skyldes, at tyverialarmer har en stor præventiv effekt og derved skræmmer indbrudstyvene væk fra din bolig. Mange tyverialarmer er udstyret med alarmsirener, der i langt de fleste tilfælde skræmmer tyven væk, ligesom du også har mulighed for at vælge en tyverialarm med kamera, så du kan fange tyven på fersk gerning og fremvise bevis i eventuelle forsikringssager eller andet.

Hvilken tyverialarm skal du vælge?

Uanset hvilken løsning du vælger i forbindelse med tyverialarmer, kan du være sikker på, at alle tyverialarmer i vores sortiment er gennemtestede og af høj kvalitet. Med en tyverialarm fra CA Sikring er du garanteret en af de absolut mest effektive og bedste tyverialarmer på markedet, så du kan føle dig helt tryg – uanset om du er hjemme eller på farten. For vi tilbyder blandt andet også tyverialarm med kamera, som du kan styre direkte fra din smartphone. Så skulle tyverialarmen gå, bliver der taget en række billeder, der giver dig mulighed for at holde øje med, hvad der sker i og omkring din bolig.

Pakkeløsninger på tyverialarmer

Hvis du er på udkig efter en tyverialarm, er der nogle få ting, du skal tage hensyn til. Den første er hvilken type ejendom du har. Den anden ting er, hvor stor din ejendom er. Hvis du har et stort hus, har du brug for en tyverialarm med flere sensorer og detektorer for at dække alle de mulige indgange. Har du et mindre hus, er dit behov mindre i forhold til din tyverialarm.  

For at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal købe en tyverialarm, har vi sammensat en række forskellige pakkeløsninger. Vores pakker indeholder tyverialarmer til forskellige husstørrelser, så du kan danne dig et overblik over, hvilken tyverialarm der bedst dækker dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, hjælper vi dig gerne med at vælge den rigtige tyverialarm. Kontakt os, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Herefter sammensætter vi en pakke på en tyverialarm, der er skræddersyet specifikt til dine behov.

Tyverialarmer med kamera

Tyverialarmer med kameraer giver betydelige fordele i forhold til traditionelle sikkerhedssystemer. De giver en mere komplet beskyttelse ved at afskrække indbrudstyve og optage billeder eller optagelser af dem på fersk gerning, som kan bruges som bevismateriale. Vælg mellem en række forskellige funktioner, såsom bevægelsesaktiveret optagelse, tovejs-lyd og nattesyn, for at finde den tyverialarm, der passer perfekt til dit hjem. 

Når du skal beskytte dit hjem, kan en tyverialarm med kamera være en god mulighed. Her er et par grunde til det: 

 • En tyverialarm med kamera kan være med til at afskrække indbrudstyve. Hvis de ser, at deres potentielle mål har en tyverialarm med kamera, er de måske mindre tilbøjelige til at forsøge et indbrud. 
 • En tyverialarm med kamera kan give værdifulde beviser i tilfælde af indbrud. Videooptagelserne eller billederne kan bruges til at identificere gerningsmanden og hjælpe politiet med at fange vedkommende. 
 • En tyverialarm med kamera giver ekstra sikkerhed og ro. Viden om, at dit hjem er beskyttet, kan hjælpe dig med at slappe af og nyde dit liv, velvidende om at din ejendom er overvåget. 

Trådløs tyverialarm

Trådløse tyverialarmer bliver mere og mere populære, da de har en række fordele i forhold til traditionelle kablede systemer. Den måske vigtigste fordel er, at de er meget nemmere at installere, da der ikke er behov for at føre kabler gennem dit hjem. Trådløse alarmer har også en tendens til at være mere udvidelsesvenlige, så du nemt kan tilføje yderligere sensorer eller andre komponenter, hvis det er nødvendigt. 

En anden fordel ved trådløse tyverialarmer er, at de er vanskeligere for ubudne gæster at deaktivere. Med et kablet system kan en ubuden gæst blot klippe ledningerne over for at deaktivere alarmen. Med et trådløst system vil alarmen imidlertid fortsætte med at fungere, selv om den ubudne gæst forsøger at deaktivere den. 

Endelig giver trådløse tyverialarmer større fleksibilitet med hensyn til placering. Fordi de er ikke afhængige af ledninger, og de kan placeres stort set hvor som helst i dit hjem. Det betyder, at du kan få placeret sensorer på steder, der er vanskelige at nå, f.eks. høje vinduer eller over døre. 

Hvis du leder efter et sikkerhedssystem, der er nemt at installere og udvide, er et trådløst alarmsystem det bedste valg for dig. Med deres mange fordele giver de en overlegen beskyttelse mod ubudne gæster. 

Trådløse tyverialarmer uden abonnement

Ved at vælge alarmer fra CA Sikring får du en trådløs tyverialarm uden abonnement. Det betyder helt enkelt, at du slipper for månedlige udgifter eller nogen former for ekstra gebyrer, men kvit og frit selv ejer din trådløse tyverialarm, så snart den er købt. Vi står selvfølgelig klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde den rette løsning i forbindelse med trådløse tyverialarmer uden abonnement til din bolig, så du kan være sikker på at få valgt den mest optimale løsning til dit behov. Om det skal være tyverialarm med kamera eller noget helt andet. Alle vores tyverialarmer er trådløse, så du derved slipper for irriterende ledninger, men i stedet nemt selv kan montere din nye tyverialarm. Vores Ajax tyverialarmer har en batterilevetid op til 7 år, så du slipper for at bekymre dig om at skifte din tyverialarm ofte. 

Øg sikkerheden med tyverialarmer fra CA Sikring

Du kan være helt tryg ved at lade os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning i forbindelse med tyverialarmer. VI har mange års erfaring på området, hvorfor vi har den nødvendige ekspertise til at sikre dig den bedst mulige løsning. Skal vi også hjælpe dig med at holde din bolig sikker, så du kan sove trygt om natten? Skriv til os på info@ca-sikring.dk, eller ring til os på 30 66 69 25 – så finder vi sammen den tyverialarm, der passer til dig.

 

 

Hvad er forskellen på Hub 1, 2 eller plus? Hvordan monterer jeg sensorer korrekt?

2 3