30 dages returret | ✔️ Uden abonnement

🚚 1-2 Hverdage | ✔️ Prisgaranti

🚛 Fri fragt 499,- | 🕒 Besvarelse 24 timer

Hjemmealarmer

En god alarm til hjemmet beskytter både dig og dit hjem døgnet rundt, hvad end du er hjemme eller ej. For med en alarm til hjemmet kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster og højne både sikkerheden og trygheden i dit hjem. Hos CA Sikring tilbyder vi flere forskellige hjemmealarmer uden abonnement. Vores alarmer til hjemmet er af høj kvalitet, og vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at finde den helt rette alarm til dit hjem. 

Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold: 
 • 1 x HUB 2
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dørkontakter
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 2 x Fireprotect 2
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.
Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold: 
 • 1 x HUB 2
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 2 x Motioncam
 • 10 x Dørkontakt
 • 3 x Fjernbetjening
 • 2 x Fireprotect 2
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.
Førsteklasses sikring af din bolig! Pakken passer til et standard familie hus på 130-200 m2. (Alt efter antal åbninger og rum i boligen) Indhold:
 • 1 x HUB 2 Plus 4G
 • 1 x Indendørs Sirene
 • 1 x Udendørs Sirene
 • 4 x Motioncam
 • 8 x Dør & Vinduesalarmer med vibration og tilt detektering
 • 1 x Keypad Plus inkl. 3 Tags
 • 3 x Røgalarm Plus med Kulilte måler
 • 1 x Simkort
 • 10 x Alarm Mærker
  Enhederne sendes i den farve der vælges, dog kan enhedernes farven udskiftes ved at skrive i kommentaren til ordren. Fx. hvis man ønsker en Dørkontakt i Sort i stedet for Hvid.

Beskyt din bolig med en alarm til hjemmet

En alarm til hjemmet holder dit hjem sikret mod indbrud og er samtidig med til at give dig en følelse af tryghed, uanset om du er derhjemme, eller om du er på farten. For med hjemmealarmer kan du nemlig altid være helt sikker på, at dit hjem er i trygge hænder. En alarm i hjemmet er ikke kun god i de uheldige situationer, hvor nogen er brudt ind i dit hjem. En alarm til hjemmet er også med til at forebygge indbrud, og det er således kun en god ide at investere i en alarm i hjemmet.

Der findes i dag et væld af muligheder, når det kommer til hjemmealarmer, ligesom der også er mange forskellige løsninger. Det kan derfor godt være lidt af en jungle at finde den helt rigtige alarm til hjemmet, der matcher dine behov. Hos CA Sikring har vi stor erfaring med alarmer, og vi står altid klar med kompetent rådgivning og sparring, når du skal vælge den rette alarm til dig og dit hjem.

 

Hvornår bør du overveje at få en alarm i hjemmet?

En alarm i hjemmet kan give stor tryghed. Årsagerne til at få en alarm installeret i hjemmet er mange, men du kan med fordel overveje at få en hjemmealarm, hvis:  

 • Du har haft indbrud og ønsker at sikre hjemmet til fremtiden 
 • Der har været indbrud i nabolaget 
 • Du rejser meget 
 • Du er utryg ved at forlade hjemmet  
 • Du har mange værdier, du ønsker at passe på 
 • Du er utryg ved at være alene hjemme 
 • Der er langt til naboerne 
 • Du ønsker at føle dig mere tryg i hverdagen 

Uanset årsagen til at du ønsker at få en alarm i hjemmet, kan vi med sikkerhed hjælpe dig med at finde den helt rigtige hjemmealarm til dig.  

 

Overvej en alarm til hjemmet hvis du eller din nabo har haft indbrud

Hvis du eller en nabo er blevet udsat for indbrud, er det en god ide at overveje at installere en alarm i hjemmet. Hvis der allerede er sket indbrud i området, er der desværre større sandsynlighed for, at det vil ske igen. De fleste får først installeret en alarm i hjemmet, når uheldet har ramt dem og indbrudstyven har været forbi. Du kan være på forkant og gøre alt, hvad du kan for at forhindre indbrud ved at få en alarm til hjemmet. Hjemmealarmer kan være et effektivt afskrækkende middel mod indbrudstyve.

 

Overvej en alarm hvis du er utryg ved at forlade hjemmet

Hvis du ikke føler dig tryg ved at forlade dit hjem, bør du overveje at anskaffe dig en hjemmealarm. Hjemmealarmer kan give dig ro i sindet, fordi du ved, at dit hjem er beskyttet, mens du er væk. Hvis du f.eks. rejser meget eller blot ønsker at passe ekstra på dine værdier, kan det være en ekstra sikkerhed. Med en alarm i hjemmet er der altid nogen, der holder øje med dit hjem og du kan føle sig lidt mere tryg i hverdagen.

 

Overvej en hjemmealarm hvis du er utryg ved at være alene hjemme

Hvis du ikke føler dig tryg ved at være alene hjemme om natten, kan du overveje at installere et alarmsystem til hjemmet. Hjemmealarmer kan give ro i sindet ved at afskrække ubudne gæster og advare dig om potentielle farer. De kan også hjælpe dig med at føle dig mere sikker i dit hjem, fordi du ved, at du har et ekstra lag af beskyttelse mod indbrudstyve eller andre trusler. 

 

Alarmer i hjemmet kan give billigere indboforsikring

Alarmer i hjemmet kan ofte give en billigere indboforsikring. Det skyldes, at de kan virke afskrækkende på indbrudstyve og bidrage til at beskytte dit hjem og dine ejendele. Forsikringsselskaberne anerkender dette og tilbyder ofte rabatter til de hjem, der har en alarm installeret. 

Alarmer i hjemmet er ikke kun en god måde at spare penge på dine forsikringspræmier på – de kan også give dig ro i sindet i visheden om, at dit hjem er beskyttet. Hvis du overvejer at installere et alarmsystem i hjemmet, er det dog altid en rigtig god ide at tale med dit forsikringsselskab først for at se, om det kan hjælpe dig med at spare penge på din forsikring. 

 

Hjemmealarmer uden abonnement

Hos CA Sikring finder du derfor også et stort udvalg af hjemmealarmer uden abonnement, så vi derigennem kan tilbyde noget til ethvert behov. Hvad end du ønsker en trådløs alarm i hjemmet, søger en komplet løsning, er interesseret i en alarm med kamera eller noget helt fjerde – så finder du det og mere til blandt vores sortiment af alarmer til hjemmet.

Hjemmealarmer uden abonnement har en række fordele, der gør dem til en attraktiv sikkerhedsløsning for boligejere. Den måske mest indlysende fordel er, at du ikke skal betale et månedligt gebyr for at holde din alarm aktiv. Dette kan spare dig en betydelig sum penge på lang sigt, især hvis du sammenligner det med prisen på traditionelle alarmsystemer til hjemmet.

Vi forhandler kun hjemmealarmer uden abonnement, så du slipper for ekstragebyrer eller løbende betalinger. Derved sikrer du dig, at du ikke skal betale mere for din hjemmealarm, end der er angivet her på siden. Uanset hvilken alarm til hjemmet du vælger, kan du være sikker på et gennemtestet produkt, hvor både kvalitet og brugervenlighed er i top.

 

Fordele ved en hjemmealarm uden abonnement

 1. Du vil spare penge på den lange bane. Månedlige abonnementsgebyrer kan løbe op, og de er ofte nødvendige for at holde dit alarmsystem til hjemmet kørende. Hvis du vælger et system uden abonnement, kan du spare disse penge hver måned. 
 1. Du vil have mere kontrol over dit system. Med et alarmsystem uden abonnement har du mere kontrol over, hvordan dit system fungerer. Du kan selv vælge, hvornår det går i gang, og hvor længe det skal være tændt. 
 1. Du kan tilføje yderligere funktioner til dit system. Hvis du ønsker det, kan du tilføje yderligere funktioner til dit alarmsystem til hjemmet uden at skulle tegne et abonnement. Dette omfatter ting som kuliltealarmer og røgalarmer. 
 1. Du behøver ikke at bekymre dig om, at andre kontrollerer dit sikkerhedssystem. Det betyder, at du til enhver tid kan ændre kodeordet eller koden, og ingen andre vil kunne afvæbne din hjemmealarm. 
 1. En hjemmealarm uden abonnement betyder, at du ikke er bundet af en langtidskontrakt. Hvis du har brug for at flytte eller foretage ændringer i dit system, kan du gøre det uden problemer. 

Som du kan se, er der mange fordele ved at vælge et alarmsystem til hjemmet uden et abonnement. Hvis du søger råd og vejledning, eller du allerede har besluttet dig for at investere i en hjemmealarm uden abonnement, er du altid velkommen til at ringe til os. Så finder vi den løsning, der passer til dig og din families behov.  

 

Vi tilbyder pakkeløsninger på alarmer til hjemmet

Med en pakkeløsning behøver du ikke at bekymre dig, hvad du har brug for, for at få et fuldt funktionelt alarmsystem til hjemmet. Ved at vælge en pakkeløsning, har vi allerede gjort arbejdet for dig. Hos CA Sikring tilbyder vi pakkeløsninger på alarmer til hjemmet. Vores pakker der er sammensat således, at de passer til de mest gængse boligstørrelser – det vil sige, at de passer til et standard hus på mellem 130-200 kvadratmeter. På den måde er det nemt for dig at få et alarmsystem til hjemmet, der er så godt som skræddersyet til din bolig.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores pakker med alarmsystemer til hjemmet er det rigtige valg for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig til, hvilken pakke med alarmer til hjemmet, der passer bedst til dine behov. Hvis vores pakker – mod forventning – ikke passer til dit hjem, vil vi sammensætte en unik pakke, der passer til dit hjem.

 

En alarm til hjemmet skræddersyet til dig

Lader du CA Sikring hjælpe dig med at finde den rette alarm til hjemmet, kan du samtidig være helt sikker på en løsning, der skræddersys til dine specifikke behov. Det er nemlig vigtigt for os, at du får den mest optimale løsning, så vi kan sikre, at du føler dig bedst muligt beskyttet og tryg i dit hjem. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine ønsker til din nye alarm, så vi sammen finder den alarm til hjemmet, der bedst muligt matcher dig og din bolig. Og du kan altid tilpasse din alarm til hjemmet, så du til enhver tid får tryghed, sikkerhed og en mærkbar komfort i hverdagen, uanset hvor du befinder dig.

 

Alarmsystemer til hjemmet

Alarmsystemer til hjemmet er en vigtig del af beskyttelsen af dit hjem og din familie. Der findes en række forskellige alarmsystemer, så det er vigtigt at vælge det system, der passer bedst til dine behov. 

Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning, når man vælger et alarmsystem til hjemmet. Den første er, hvilken type alarmsystem du ønsker. Der findes kablede og trådløse alarmsystemer, og de har hver især deres fordele og ulemper. Vi gør dog opmærksom på, at alle vores alarmer til hjemmet er trådløse, og at vi kun forhandler trådløse alarmsystemer. 

Derudover er det vigtigt at tænke på det sikkerhedsniveau, du har brug for. Nogle alarmsystemer er meget grundlæggende og omfatter kun sensorer og en alarm, mens andre tilbyder yderligere funktioner som f.eks. sikkerhedskameraer og fjernovervågning. Det er derfor vigtigt at vælge et alarmsystem til dit hjem, der opfylder dine behov.  

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vurdere, hvilket alarmsystem der vil passe perfekt ind i dit hjem og matcher dine behov.  

 

Få rådgivning omkring dit alarmsystem til hjemmet

Hos CA Sikring har vi mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen, så vi kan give dig ekspertrådgivning om dine muligheder og hjælpe dig med at finde det rigtige alarmsystem til dit hjem.

Skal vi også hjælpe dig med en alarm til hjemmet? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten 30 66 69 25 eller på info@ca-sikring.dk